Gezinshuis.com - Gezinshuis Borne

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gezinshuis.com

De formule
Gezinshuis.com biedt een ondernemende en eigentijdse franchiseformule voor gezinshuizen. Wij geloven in het zelforganiserend vermogen van gezinshuisouders. Werken binnen onze franchiseformule betekent werken voor eigen rekening en risico, maar onder het merk Gezinshuis.com. Vrijheid om naar eigen inzicht vorm en inhoud te geven aan de zorg, maar met commitment aan onze kwaliteitsprincipes.

Ondernemen onder franchise
Samen sterk is de kracht van een franchiseorganisatie. Als zelfstandig ondernemer komt er veel op je af. Je moet een soort duizendpoot zijn. Door je aan te sluiten bij een franchiseorganisatie die gespecialiseerd is in inhuisplaatsen krijg je ondersteuning op maat. En je kiest voor transparantie, niet onbelangrijk in de zorg. Binnen de formule zijn de spelregels en werkafspraken namelijk helder. Zo blijft er meer tijd over voor waar de ouders goed in zijn. Namelijk het opvoeden van kinderen.

Minder regels, wel een kwaliteitskader
De zorgondernemers geven zelf vorm en inhoud aan hun gezinshuis en maken keuzes ten aanzien van de bedrijfsvoering. Natuurlijk wel binnen ons kwaliteitskader. Want opereren onder de vlag Gezinshuis.com betekent commitment aan een aantal waarden van onze organisatie. Bijvoorbeeld aan ons methodisch pedagogisch concept. Daarnaast ben je bereid voortdurend je kennis en professionaliteit te verbeteren. Door trainingen te volgen en de opleiding tot zorgondernemer te volgen.

Ondersteuning voor de zorgondernemers
Op hun beurt krijgen startende en bestaande gezinshuizen de nodige ondersteuning vanuit Gezinshuis.com. We begeleiden de selectie- en opstartperiode en bereiden ondernemers voor op hun nieuwe leven. Eenmaal van start blijven we in contact. Door middel van rapportagemomenten, jaargesprekken en coaching. Zo blijft de kwaliteit hoog. Franchisenemers krijgen ook toegang tot een landelijk netwerk van gezinshuizen en ondersteunende professionals. En ze kunnen profiteren van allerlei servicevoordelen zoals korting op materialen of een sport-op-maat pakket.

Verschillende vormen van samenwerken
Binnen onze formule zijn verschillende vormen van samenwerking mogelijk. In alle gevallen is er een franchiseovereenkomst tussen het gezinshuis en Gezinshuis.com waarvoor een maandelijkse fee wordt betaald. De afspraken over zorg en verblijf verschillen per vorm.
Wilt u een bezoek brengen aan de website van Gezinshuis.com, kijk dan op de pagina 'links/websites'.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu